Panākumi
Izvēlieties valodu
Izvēlieties valodu
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (gaiša/tumša). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
N/A
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Privātums   Cookies
Pieņemt
   
Citi Вažādi

Cuckold pāris

Tas bija pāris gadus atpakaļ! Caur sludinājumu iepazinos ar pārīti, sākumā, kā vienmēr sarakstījāmies, mēģinājām iepazīt viens otru, līdz beidzot nolēmām satikties!
Visu dienu no gaidāmās tikšanās, manī iekšā bija tāds uzbudinājums, no fantāzijām vien, draudziņš neļāva man strādāt, kaut kā to dienu novilku un beidzot vakars bija klāt un es biju norunātajā vietā un laikā
Tur jau viņi bija, vismaz 10 gadus vecāki, slaidas miesasbūves, labi ģērbti, sievietei, Topiņš, īsa kleitiņa, zābaciņi, īsta konfekte!
Visi kopīgi devāmies uz viesnīcas numuriņu, iekārtojušies, atvērām viskiju, šampanieti, pļāpājām par dzīvi, protams tēmas kļuva pikantākas un karstākas, lidz vienā brīdī vīrs ieslidināja rociņu sievai zem svārciņiem, par cik sēdēju pretī varēju redzēt, ka sieviņa ir uzvilkusi zeķītes un mazas baltas string biksītes, mani no redzētā pārņēma uzbudinājums un vēlme tik tajās biksītēs, sieviņa apzināti papleta kājiņas, lai es varētu vērot kā viņas vīrs spēlējās ar viņas slapjo pežiņu, biksītes jau bija pavilktas uz sānu un vīra pirksti jau iekaroja sieviņas miklo pežinu, sieviņa no baudas ik pa brīdim iekunsktējās, varēja redzēt, ka viņa to izbauda!
Vienā brīdī vīrs ar roku parādija lai nāku tuvāk, apsēdos turpat blakus,noskūpsīju sieviņu, roku uzliku uz celīša un roka pati slīdēja tuvāk viņas baudas aliņai, izbaudot katru milimetru pieskāriena, uzbudinājums nenormāls, tā gribas piekarties lūpiņām, sajust to nodevīgo miklumu, gribas izgaršot viņu, sajust viņu!
Jūtu, ka caur biksēm tiek masēts mans loceklis, kas jau ir pilnbriedā un gatavs iekarot, sieviņa to arī saprot un mēģina viņu atbrīvot no manām biksēm, tiek atvērta siksna, poga, rāvējslēdzējs un mans brašulis ir sieviņas rokā, vīrs pa to laiku mūs vēro un izvilcis no biksēm rausta savu palielo ļengano daiktu! Sieviņa pa to laiku jau ir paspējusi ar mēlīti un mutīti nobaudīt manu stalto un uzbudinājuma pārņemto daiktu! Vīrs mudina lai uzvelku prezervatīvu un iegūstu viņa sieviņu, man protams tas divreiz nav jāsaka, kad prezervatīvs uzvilkts sieviņa atguļas papleš kājinas un gaida, kad beidzot kāds šovakar viņu paņems! Sākumā paspēlējos ar galviņu pakairinu viņas klitoriņu, lūpiņas lidz galviņa ieslīd viņas miklajā pežiņā uz pāris centimeriem un atkal ārā kairinu viņas klitoru, tā vairākas reizes līdz spēcīgi triecu savu brašuli viņā, viņa no baudas un uzbudinājuma skaļi ieielšas un ieķeras manī, pievelk klāt un nelaiž vaļā, mēs esam kaisles un uzbudinājuma pārņemti, liekas, ka abiem ieslēdzas, kādi dzivnieciski instinti, viņa vēlas tikt paņemta es vēlos viņu iegūt splēcīgi, dziļi!
Pa to laiku vīrs ir pienācis klāt un dod sieviņai savu daiktu lai viņa paņem mutītē, ko viņa kā laba sieviņa būdama arī izdara, pamanīju ka viņa daikts joprojām ir ļengans lai gan sieviņa sūkā un masē, kā traka, no skata un uzbudinājuma saprotu, ka Tulīt beigšu, izvelku daiktu, norauju prezervatīvu un beidzu ar pamatīgu spermas šalti uz sieviņas vēdera un krūtīm, sieviņa ar pirkstu uzslauka spermu un kāri nolaiza pirkstinu…
Pa to laiku vīrs ir iekārtojies pie sievas tiko paņemtās un gribošās pežiņas, pimpis viņam pamatīgs, bet joprojām nestāv, mēģina tāpat ieslidināt, uz kādu brīdi tas viņam sanāk, līdz izšļūc ārā, sapratis ka nav jēga un atmet šo plānu, nu neko malkojam alko un viņš izstāsta, ka viņš sievu reti ņem priekšā, jo viņam nestāv uz sievu, tādēl tiekās ar citiem vīriešiem, kas paņem sievu
Kādu mirkli papļāpājuši atvilkuši elpu, vīrs sāk piedāvāt sieviņu atkal paņemt priekšā, saka, ka šoreiz vajagot paņemt sieviņas dibentiņu, viņš noliek sieviņu četrāpus papleš dibena vaigus un ieslidina tajā pirkstu un sāk iestrādāt caurumiņu, man no skata atkal uzbudinājums pārņem, nostājos sievai pretī un dodu viņai mutē, lai viņa kārtīgi uzbudina manu pimpi, kas viņai labi ātri izdodas, uzvelku prezervatīvu iedodu lai nosūkā kārtīgi daiktu prezī, pirms dupša iekarošanas panemu kārtīgu siekalu devu iesmērēju dibentiņu un mēģinu ielauzties viņas šaurajā caurumiņā, sākumā maigi un lēnām, lidz mans daikts viss ir viņā, vīrs tikmēr nostājies pretī un dod sieviņai sūkāt, sieviņas dupsītis jau ir pieradis pie mana daikta, es palielini tempu līdz viņas dupsītis burtiski tiek drāzts, sieviņa tik kunkst ar vīra daiktu mutē un krūtis no katra mana grūdiena šūpājas….tas skats mani tā uzbudināja, ka biju gatavs beigt, izvilku daiktu no dupsīša, kur jau bija iestrādāts pamatīgs tunelītis, norāvu prezervatīvu pagriezos pret sievas seju un beidzu viņai uz sejas, visa viņas seja bija spermā, ka ari krūtis bija ar spermas pilieniem kuras viņa atkal kāri nolaizīja!
Tāds bija mans piedzīvojums ar pāri, es pat teiktu cuckold pāri, jo vīrs tajā vakarā tā arī nepaņēma sievu….

Komentāri

Nosūtīt