Panākumi
Izvēlieties valodu
Izvēlieties valodu
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (gaiša/tumša). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
N/A
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Privātums   Cookies
Pieņemt
   
Citi Вažādi

Pirmā reize turpinājums

Visu nedēļu pārdomāju notikušo ar draugu pie jūras. Naktīs nenāca miegs un pat, kad aizmigu sapņos redzēju Māra lielo pimpi un sniegbalto spermu. Loceklis dienas lielāko daļu stāvēja. Nospriedu, ka savu „mantību” patiešām vajag apskūt. Cerēju, ka daikts bez kūša izskatīsies lielāks. Nedaudz skauda, ka drauga loceklis ir tik garš, bet manējais knapi sasniedza 15 cm. Dušā mazgājoties noskuvu visus kaunuma matus un nedaudz padomājis izlaidu skuvekli arī cauri dupša vaidziņiem.
Sestdien ap deviņiem vakariem ierados pie Māra. Visa māja bija mūsu rīcībā, jo klasesbiedra vecāki bija uz nedēļu aizbraukuši uz Bulgāriju. Bijām kādi 8 cilvēki. Dārzā uzcepām šašlikus un iedzērām alu. Starp puišiem bija arī 3 meitenes, bet man nebija lielu izredžu kādai no viņām „piesist kanti”. Māris visu vakaru pavadīja kopā ar Ilutu. Maza auguma blondīni, kuras mati sniedzās līdz pusmugurai. Gaiši zilās acis visu laiku nebēdībā mirdzēja un sārtās lūpas šķelmīgi smaidīja. Man viņa ļoti patika un nepārtraukti skatījos, kā Māris jauki pavada laiku kopā ar tik seksīgu „zaķīti”. Iluta bija ģērbusies baltā topiņā un zilos mini svārciņos. Viņas slaidās kājas rotāja skaistas tīkliņzeķes. Šmauganais viduklis ar atsegto nabiņu tā vien prasīja, lai to skūpstītu vēl un vēl. Neskatoties uz meitenes mazo augumu, krūtis viņai bija palielas un no topiņa laukā izspiedās piebriedušie krūtsgali.
Māris kaut ko čukstēja Ilutai ausī un viņa skatoties uz mani jautri smējās. Nervozs izdzēru lielu glāzi ar viskiju, kas mani patīkami atslābināja. Pēc neilga laika Māris pienāca pie manis un uzaicināja uzkāpt uz mājas otro stāvu. Nedaudz vēl iedzēris devos draugam pakaļ.
Augšstāvā gaidīja Māris ar Ilutu, kura rokās vēl turēja glāzi ar šampanieti un ieveda mani guļamistabā. Biju nedaudz izbrīnīts, kāpēc viņiem šeit esmu vajadzīgs, bet patiesību nenācās gaidīt ilgi.
Māris netielējās un uzreiz pateica man kaut ko pilnībā negaidītu
- Iluta grib redzēt kā tu sūkā man pimpi! Es viņai pateicu, kas notika ar mums pie jūras.
Izbrīnīts paskatījos uz jauniešiem, bet iedzertais viskijs noslāpēja visas kauna sajūtas un ilgi nedomādams atbildēju – Ja Iluta uzdāvinās man savas biksītes, tad okey!
-Nav problēmu! - Meitene pabāza rokas zem minisvāciņiem un novilka savas baltās, mežģīņotās stringbiksītes un smaidīdama pasniedza man tās. Pieliku biksītes pie deguna un sajutu patīkami reibinošu pežas aromātu. Viņa jau bija uzbudināta!
- Bet gribu arī ar telefonu nofotogrāfēt kā tu to dari! – Iluta ķircināja mani.
- Tad es vēlos pārgulēt ar tevi! – devu pretī pat neiedomādamies, ka man tiešām šodien varētu būt pirmais sekss mūžā ar meiteni.
- Man nav nekas pretī! – Iluta piemiedza ar aci un pienāca klāt pie Māra. Sāka ar to skūpstīties un viņas roka noslīdēja uz puiša piebriedušo bikšu priekšu un sāka to glāstīt. Tad paskatījās uz mani un aicināja piebiedroties.
- Agrīt, ķeries tik klāt! Izskatās, ka Mārīts vairs nevar saturēt savu piebriedušo locekli biksēs.
Pienācu klāt un nometies uz ceļiem lēnām attaisīju džinsu siksnu un novilku draugam bikses. Māris atpogāja kreklu un novilka zeķes un paliku stāvot manā priekšā pelēkās Calvin Klein apakšbiksēs, kurām cauri izspiedās liels pimpis. Pavilku apenes nost un man pret seju izslējās milzīgs daikts, ar atsegtu sarkanzilu galviņu.
Atvēru muti un nesteidzīgi sāku sūkāt Māra pimpi. Paskatījos uz Ilutu un viņa nekaunīgi fotogrāfēja mani tādā situācijā.
- Nu nekas, gan es piepildīšu tavu pīzdu pilnu ar spermu! – nodomāju un turpināju draugu orāli apmierināt.
- Agrīt, iesākumā nav slikti, bet tev ir daudz ko mācīties! – Iluta nometās man blakus un sāka laizīt Māra pautus, tad izņēma no manas mutes laukā locekli un sāka to aizgūtnēm kaislīgi sūkāt. Vairāk kā divas trešdaļas pimpja pazuda meitenes baudkārā mutītē. Es knapi varēju paņemt mutē tikai nedaudz vairāk kā locekļa galviņu. Izlaidusi laukā no mutes pimpi, Iluta spieda man locekli rīklē - Ņem dziļāk un nerīsties! Sūkā tā, lai pimpis zinātu, ka tu alksti nobaudīt kāro dziru, kas krājas pautiņos.
Tā arī darīju un dotie padomi izskatās, ka palīdzēja, jo pēc dažām minūtēm Māris sāka nolaist spermu man mutē. Šoreiz gandrīz visu sēklu noriju, bet pārpalikumu no manām lūpām nolaizīja Iluta. Nezin kāpēc man drauga sperma likās salda. Mājās garšoju savu sēklu, bet tai garša bija drīzāk sāļirūgtena.
- Izģērbies un apgulies, Agri! – Iluta noteica. Pāris sekundēs jau kails apgūlos gultā ar ereģētu locekli.
- Kāds resns pimpis! – pretēji Mārim, meitene paslavēja manu locekli un maigi to noglāstīja izjuzdama tā stingrumu.
Iluta novilka savu topiņu tā atsegdama lielās krūtīs ar sarkaniem, piebriedušiem krūtsgaliem. Tad gurnus grozīdama manā un Māra priekšā novilka savus bruncīšus un mūsu acīm pavērās bieziem matiņiem noaugusi peža. Viņa nepiederēja pie tām, kurām patīk skūt savu kājstarpi.
Meitene paņēma manu cieto locekli rokā, aplaizīja to visā garumā un pagriezusi muguru maz pamazītiņām sāka uzsēsties uz tā virsū. Resnais loceklis diezgan viegli ieslīdēja mitrajā meitenes caurumiņā. Sirds dauzījās kā negudra. Visu mūžu biju gaidījis šo brīdi!!! Iluta iestenējās un mans resnais pimpis pilnībā bija iegājis viņā. Nerātnele sāka lēnām jāt uz locekļa un jau no pirmajām kustībām sajutos kā septītajās debesīs.
Māris skatījās un pimpis viņam atkal bija kaujas gatavībā. Viņš piegāja pie Ilutas un aplaizīja viņas lielos krūšu galus, nedaudz paspaidījis šūpojošos pupus, uzsēdās man uz sejas. Deguns atradās starp dibena vaidziņiem un sāku Mārim laizīt dupsi. Pirms tam es biju ar mēli rosījies pa draudzenes Ilzītes pakaļu, bet darīt to čalim bija pavisam kas cits. Bet tas bija ļoti uzbudinoši!!! Laizīju dirsu no visas sirds un pēc pāris minūtēm sajutu, ka sperma sāk šauties Ilutas pežā. Meitene izbaudīja manu „vulkāna izvirdumu” un necentās uzreiz kāpt nost. Kad loceklis izšļuka laukā no piespermotās pežas, Iluta aicināja Māri nokāpt man no sejas un pati uzsēdās virsū un pavēlēja izlaizīt visu sašauto spermu, ko paklausīgi arī izdarīju.
- Tagad es gribu papriecāties! – Māris nostādīja Ilutu pret gultas malu un lika noliekties un paplest kājas tā, lai meitenes dibens pilnībā pavērtos skatieniem.
Ieraudzīju, cik skaistules pakaļais caurumiņš ir seksīgs un iekārojams. Piebriedušās kaunuma lūpas arī izskatījās valdzinošas. Māris uzreiz lika draudzenei saprast, ko dotajā brīdī grib. Paņēmis no atvilknes vazelīnu, viņš sāka iesmērēt meitenes dupsi. Tad ar pirkstiem sāka staipīt Ilutas ānusu. Meitene labsajūtā stenēja un es sapratu, kā tā viņai nav pirmā reize.
- Tu gaidi kādu speciālu uzaicinājumu! Stājies blakus! – Māris man uzsauca.
Viss iedzertā viskija skurbums pazuda kā nebijis, kad iedomājos sevi ar pavērtu dibenu pret Māri. Nedaudz izbiedēts nostājos blakus Ilutai, noliecos un papletu kājas.
- Platāk kājas un vairāk izslej dupsi! – atskanēja valdonīgā balss.
Tā arī izdarīju un drīz jau sajutu kā mana anālā atvere tiek kārtīgi iesmērēta ar vazelīnu. Iluta pieliecās man tuvāk un sākām kaislīgi skūpsīties. Sajutu kā Māra divi pirksti ielien man dupsī. Tālāk jau sekoja kopā trīs salikti pirksti, kuri pleta vaļā manu ānusu un nodarīja lielas sāpes.
- Nedaudz pacieties! Sākumā sāpēs, bet pēc tam būs kaifs! – Iluta čukstēja pie auss, bet pati arī brīžiem ievaidējās, jo ar otras rokas pirkstiem Māris gatavoja arī meitenes ānusu.
Neķītrie pirksti izslīdēja man no anālās atveres un sadzirdēju kā Iluta iekliedzas. Māris bija ietriecis savu pimpi viņai pakaļā un sāka to jāt. Pacietīgi gaidīju savu kārtu un no nedrošības domāju, ka paģībšu. Pimpis man bija sacēlies kā negudrs! Sirds dauzījās kā mežonīgā skrējienā.
Pēc neilga laika Māris pārstāja drāzt meitenes dupsi un sajutu kā atkal viņa slidenie pirksti ieslīd manā ānusā. Tad sajutu siltu pimpja galviņu sev starp dibena vaidziņiem. Iluta mani noskūpstīja un nočiepstēja – Tagad tu izbaudīsi, ko jūt meitenes!
Tai brīdī sajutu kā Māra garais un cietais pimpis sāk spraukties manī iekšā. Stipri sāpēja un dupsis spītīgi pretojās, sargājot savu nevainību. Māris kieba man dibenā un cm pa cm iegāja ānusā iekšā. Skaļi vaidēju un Iluta ar skūpstiem centās man mazināt sāpes. Pazibēja bailes, ka man varētu pārplēst taisno zarnu. Māris spieda no visa spēka un pimpis beidzot iegāja pilnībā iekšā un sākās ritmiska manis izjāšana. Sāpēja stipri un negribot bija jākunkst. Māri tas uzvilka vēl vairāk un viņš pļaukāja mani pa dibena vaigiem.
- Nu ko, Mauka, patīk! – viņš smagi elsa un nu jau brīvāk drāza mani dirsā. Neatbildēju neko, tik pievēru acis. Sāpes sāka savīties ar baudas sajūtām. Iluta paņēma rokās manu sacēlušos pimpi un sāka ar to spēlēties. Nekad mūžā nebiju piedzīvojis tik patīkamas sajūtas!!! Māris iekarsis pisa mani bez žēlastības, bet Iluta ar savām maigajām rokām aizveda mani nebijušā ekstāzē.
Un tas brīdis bija klāt! Sajutu kā manī dziļi iekšā iešļācas silta sperma. Māris iedzina visu savu garo locekli līdz pašiem pautiem manī un baudā apstājās. Tai pašā brīdī Ilutas rokās eksplodēja arī mans resnais pimpis. Ekstāzē pat nejutu vai meitene nogaršoja manu spermu. Tikko kā Māris izvilka savu pimpi laukā man no dirsas, tā bezspēkā iekritu gultā.
- Tas bija forši! – Māris noteica. Viņš attaisīja vaļā guļamistabas logu un uzsmēķēja. Iluta atkrita man blakus un noskūpstīja manu izjāto dupsi, no kura laukā sūcās balta sperma.
- Tev taču patika? Vai ne? – viņa koķeti jautāja. Pasmaidīju un pateicu, ka man baigi derēja tagad kārtīgi iedzert. Iztukšojis viskija pudeli, iekritu gultā un „izrubījos”.

Tajā dienā zaudēju abas savas nevainības. Pirmo reizi pārgulēju ar meiteni un pilnībā atdevos puisim!!!

Komentāri

Nosūtīt