Panākumi
Izvēlieties valodu
Izvēlieties valodu
Dārgie draugi!
Vietnē ir pieejams jauns veids, kā iegādāties žetonus ar vīzas karti. Vairāk
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (gaiša/tumša). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
N/A
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Privātums   Cookies
Pieņemt
   

Rīts pie Santas

Neatceros kā iepriekšējā vakarā aizmigām, bet no rīta pamodos vēlu... biju viens pats vienguļamajā gultā, mazliet dullu galvu un sausu muti. Dzīvoklis bija kluss, bet virtuvē varēja dzirdēt sarunas. Piecēlos, uzvilku apakšbikses un aizgāju uz virtuvi, kur satiku Santu un vienu no meitenēm no vakardienas, ja nemaldos, viņas vārds bija Izabella. Jautāju kur pārējie un Santa teica, ka visi aizbrauca uz kaut kādu pasākumu... Nu labi, nekas traks, attaisam pa aliņam un runājamies. Pārvācamies uz viesistabu.

Tur iepriekš esošais dīvāns bija izlaists un saklāts ar segām un spilveniem, gluži kā divvietīga gulta. Laikam vakarnakt mīlnieki bija izdomājuši, ka tā būs ērtāk. Santa ar Izabellu abas palīda zem segas, bet es paliku gultas kājgalī ar viņām runādams. Aizgāju uz virtuvi pēc vēl viena aliņa, un kad atgriezos, Santa teica, lai nāku blakus zem segas. Es pie sevis nodomāju - "No way, ka kaut kas tāds tagad notiks", neizrādīdams iekšējo pārlaimīga kucēna sajūsmu, ielīdu zem segas pa vidu abām meitenēm, bet Santa ar savu uzvedību lika noprast, ka viņai vajadzēja būt pa vidu, bet es to ignorēju. Tā arī palikām zem segas laiskoties, caur smiekliem un likām kopā bildi no vakardienas.

Visu laiku Santa gulēja sānis, uzlikusi savu kāju manai un roku nolikusi man uz krūtīm. Te piepeši sajutu Izabellas roku uz mana vēdera - tas bija negaidīti, bet es neizrādiju nekādu reakciju un turpināju sarunu ar Santu. Izabellas roka glaudīja manu vēderu un ik pa laikam "aizķērās" aiz manām apakšbiksēm. Nezināju ko iesākt, mēģināju saglabāt mieru, iedomājos - Izabellai tak vēl vakar bija draugs līdzi... kas te notiek? Izskatās, ka Santa neko nemana, bet Izabellas roka jau cauri apakšbiksēm glāsta manu locekli, kas jau sāk piebriest. Es paskatos uz Izabellu un viņa skatās uz Santu, klausās ko viņa runā, itkā neko nedarītu zem segas. Mans loceklis jau bija piebriedis un ciets, izabellas roka atradās zem manām apakšbiksēm un jau pilnībā aptvērusi to, lēnām masēja un ar pirkstiem spēlējās ar locekļa galviņu. Manas kājas bija saliektas ceļos, lai Santa neko nemanītu, bet es domāju, kā lai iesaista viņu. Beidzot saņēmos un pieliecu galvu viņai tuvāk un noskūpstīju Santu uz lūpām. No sākuma viņa satrūkās, bet tad turpinājām skūpstīties... vienā brīdī Santa saka, ka aizies ātri uz tualeti - "nu ok, droši", saku viņai. Tiklīdz Santa bija tualetē, pagrizu galvu uz Izabellas pusi un noskūpstīju viņu. Viņas roka satvēra manu locekli vēl ciešāk, itkā gribētu izspiest no tā visu sulu. Kaislīgi skūpstoties mēs nepamanījām, ka Santa ir jau iznākusi no tualetes un kādu brīdi jau mūs vēroja pie durvīm. Saskatījos ar Santu, taču viņas seju nerotāja smaids... viņa atnāca pie mums un ierāpās zem segas. Uzreiz sāku viņu skūpstīt un glāstīt viņas ķermeni. Pēc tam atkal pagriezos uz Izabellas pusi un skūpstīju viņu. Kamēr mana mēle bija dziļi Izabellas mutē, Santa teica, ka viņa īsti nejūtas labi un mazliet aizies atlaisties blakus istabā...

"Bļin", es nodomāju, laikam viņa bija greizsirdīga, taču pie viņas neskrēju runāties, jo visa mana apziņa un veselais saprāts atradās mana piebriedušā locekļa galviņā, kuru neatlaidīgi kairināja Izabellas gribošā roka. Pagriezos uz kreiso pusi un skatoties Izabellas acīs, novilku savas apakšbikses. Viņa jau labu laiku gaidīja, lai nekas neierobežo viņas rociņu. Es apsēdos Izabellai starp kājām un skūpstīju viņas kaklu. Viņa novilka savu krūšturi un manam skatam pavērās viņas mazās krūtis ar stigriem, rozā krūšu galiņiem. Izabella bija mazliet apaļīgāka par Santu, taču arī augumā garāka, viņas apaļumi bija izteikti koncentrēti dupša vaidziņos! Man patika viņas augums. Es sāku skūpstīt viņas krūtis un vijāt pa muti krūšu galiņus. Viņas rokas tikmēr bija saķērušas manus matus un elpa bija kļuvusi smagāka. Es pavirzījos augšup, lai noskūpstītu viņu un nu mans loceklis jau bija atspiedies pret viņas baltajām biksītēm. Es kustināju savus gurnus uz priekšu un atpakaļ, lai mans loceklis masētu viņas kājstarpīti caur biksītēm. Viņas roka aizsniedzās lejup un satvēra manu locekli, pamasēja to, taču pēc tam atlaida... Bet tad es sajutu ko citu. Viņa bija pavilkusi biksītes sānis un mana locekļa galviņa nu jau netīšām mērcējās viņas sulīgajā pežiņā. Viņas rokai piepalīdzot, es lēnām grūžu savus gurnus uz priekšu un mans loceklis slīd dziļāk Izabellā. Viņas kājstarpīte bija krietni ciešāka nekā Santai un tas mani tā uzbudināja, ka pat neapzinoties, izdvesu skaļas elsas, ahh, cik viņā bija labi! Manas kustības kļuva straujākas un es turpināju viņu drāzt cik spēju. Viņas ciešā kājstarpīte bija tik laba, ka jutu, ka drīz būs finišs, bet gribēju viņu vēl. Izvilku savu locekli un metos zemāk, lai palaizītu viņas pežiņu un atpūtinātu locekli. Pēc tam nogūlos uz muguras un teicu, lai viņa man rāpjas virsū. Negaidīti, viņa uz manis uzsēžas ar muguru pret mani, manam skatam atklājot viņas paplestās kaunuma lūpiņas un sulīgo vāverīti! Satvēris savu locekli, es papliķēju viņas lūpiņas un piespiežu savu locekli pie tām stingrāk. Sajūtot mana locekļa spiedienu, viņa uzsēdina sevi virsū un manas acis nespēj noticēt tam kas tagad notiek! Viņas gurni šūpojas augšā - lejā un mans loceklis pazūd dziļi viņā, tad parādās un tiklīdz ieraugu sava locekļa galviņu, tas atkal tiek iegremdēts viņas karstajā starpiņā! Viņa turpina drāzt manu locekli ātrāk un ātrāk. Mani pārņem patīkamas trīsas, es sagrābju viņas gurnus, mēģinu tos piepacelt un saku, ka tūlīt beigšu... Tā vietā, lai norāptos un pasūkātu manu locekli, viņa paskatās atpakaļ uz mani, pasmaida un turpina drāzties arvien ātrāk! Es vairs neko nesaprotu, atgāžu galvu atpakaļ un spazamas pārņem manu ķermeni. mans loceklis raustoties piešļāc Izabellas pežiņu pilnu ar karstu spermu, kura viņai lēnām nokāpjot no manis, iztek man uz vēdera! Neko tādu iepriekš nebiju pieredzējis un biju ekstāzē.

Pēc tam bija mazliet žēl Santas, kurai blakus istabā nācās to visu klausīties. :)

Komentāri