Panākumi
Izvēlieties valodu
Izvēlieties valodu
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (gaiša/tumša). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
N/A
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Privātums   Cookies
Pieņemt
   

Sieva :*

Strādājot ilgas stundas un bieži atrodoties projām no mājām Tevi sāk mākt domas par to vai sieva ir uzticīga. Viņa telefonu reti kad izlaiž no rokām . Viņai neredzot Tu uzstādi telefona lokācijas izsekošanu ! Nedēļām ejot Tu ievēro ka viņas auto pēc telefona lokācijas vienmēr atrodas pie kāda tirdzniecības centra praktiski visas dienas garumā kaut gan viņa nestrādā un esi vienīgais apgādnieks.

Līdz beidzot atprasies no darba un izseko viņas līdz lielveikalam. Viņa izkāpj no auto ar skatienu apskata stāvlaukumu līdz beidzot pieripo svešs auto - viņa tam pamāj.Tas tiek noparkots un no tā izkāpj kăds vīrietis - no tāluma grūti saskatīt ,bet visticamāk Tu viņu nepazīsti .

Viņš steidz pie tavas sievas apskauj viņas . Viņa rokas slīd pāri viņas gurniem un iegrābjas viņas lieliskajā dupsī ! Kā arī tur pat uz vietas viņi laizās kādas 2min bet Tev liekas kā vesela mūžība !

Viņa sēžas svešinieka auto un tur turpina laizīties !

Tava sieva lēnām liecas un pazūd no redzamības automašīnā , nedod dievs  tagad tava sieva viņam sūkā !?

Tik tiešām tava sieva viņam sūkā ! Tas čalis ir atgāzies sēdeklī un kaifo ! Tā mauka tik tiešām sūkā !

Tava sieva atkal parādās ... automašīnas lukturi iedegas un tā dodas prom no stāvlaukuma !

Tu tai seko līdz nonāc līdz kādam motelim . No auto izkāpj Tava sieva un svešinieks viņi kā pa iemītu taciņu dodas uz vienu no numuriņiem !

Tu dodies uz moteļa uzņemšanu un par laimi/nelaimi tieši līdzās esoša istabiņa ir brīva .
Ātrā gaitā dodies uz to .Moteļa plānās sienas nenodrošina nekādu skaņas izolāciju un Tu dzirdi visu kas tur notiek !

Sākotnēji tā ir duša uz kādām 4minūtēm ...Tad tu dzirdi kā viņa ieguļas gultā ... Neiztrūks čīkstošā gūlta viņas un viņa elsošana un vaidi !

Viņa tur tiek drāzta un pilnīgi noteikti viņai tas patīk !

Laiks iet un viņa kā nenāk ārā tā nenāk līdz beidzot atliek 1 stunda no tava darbalaika beigām vai no tā kad paziņo ka atgriezīsies mājās no komandējuma .... viņi dodas uz dušu kur viņa vēl pēdējo reizi tiek paņemta priekšā !!!

Viņi dodas prom un pēc kāda laika navigācijā uzrādas ka viņa no TC dodas mājup pie bērniem!

Tu šokēts nespēj bilst ne vārda dodies mājup ...viņa Tevi sagaida kā ierasts ...ievēro ka neesi omā un apjautājas ,bet lieki neprašņā un dodas skatīties savus seriālus un kopējo draugu lokā uzvedas kā parasti.

Tu ceri ka tā bija tikai viena reize izraisīta tavas ilgās klāt neesamības ietekmē, bet nē tas notiek atkal un atkal !

Viņa turpina tēlot gādīgu māti un kārtīgu sievu tērē jūsu kopīgo budžetu, neatsaka tās dažas reizes pamīlēties kad esi mājās no komandējuma . Kā arī turpina savas darbības ar kreiso čali vai tas ir viņas vienīgais vai arī tas pie kura viņa ir nonākusi guļoties zem neskaitāmiem variantiem ?

Kāpēc Tu esi bijis vienmēr uzticīgs un kā viņa ir spējīga spļaut sejā ?
Sieva :*

Komentāri