Panākumi
Izvēlieties valodu
Izvēlieties valodu
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (gaiša/tumša). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
N/A
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Privātums   Cookies
Pieņemt
   
Citi Вažādi

Zane un pēdu fetišs

Tas notika pirms dažiem gadiem. Pie manis bija atnācis draugs ar savu jauno draudzeni Zani. Viņa bija 20 gadus veca, slaida, brūniem gariem matiem, ļoti simpātisku seju, vidējām krūtīm un izcili skaistām, slaidām kājām. Tajā dienā viņai mugurā bija topiņš, melni džinsi un parastas melnas laiviņas bez papēža. Mēs nedaudz papļāpājām un nolēmām paskatīties filmu. Iekārtojāmies dīvānā – es, man blakus draugs un tad Zane. Viņa bija novilkusi laiviņas, atklājot skaistākās pēdiņas, kādas esmu redzējis. Turklāt tās bija ietērptas plānās, caurspīdīgās miesaskrāsas zeķītēs ar nelielu spīdumu. Kopš sevi atminos, man ir bijis pēdu un plāno zeķīšu, zeķubikšu fetišs. Nespēju valdīties, kad redzu skaistas kājas un pēdiņas plānajās zeķēs vai zeķubiksēs. Tāpēc toreiz mani maz interesēja filma, jo manas acis bija piekaltas Zanes plānajās zeķītēs tērptajām pēdiņām, kuras viņa ik pa laikam berzēja vienu pret otru. Teikšu atklāti, man biksēs draudziņš bija akmensciets. Pēc kāda laika, kad jau plānoju doties uz tualeti un apmierināt sevi, draugam pazvanīja mamma, kura bija nozaudējusi mājas atslēgas. Tā nu mēs ar Zani palikām vieni.
Nedaudz papļāpājām, paskatījāmies filmu, kad pēkšņi viņa pagriezās un iecēla kājas dīvānā, ar kapronā tērptajiem pirkstu galiņiem it kā nejauši pieskaroties manam augšstilbam. Izlikos, ka to nepamanīju, kaut arī sirds man sāka sisties ātrāk, bet loceklis ar asinīm pieplūda tik strauji, ka gandrīz pārplēsa bikšu priekšu. Tas bija pamatīgi izspiedies un biju vairāk nekā pārliecināts, ka Zane to ir pamanījusi.
“Klau,” viņa pēkšņi teica, “drīkst tev kaut ko palūgt?”
“Emmm, jā, protams,” es izbrīnīts noteicu.
“Drausmīgi sāp pēdas, vakar daudz sanāca staigāt. Vai tu nevarētu uztaisīt ātru pēdu masāžu. Būtu bezgala pateicīga,”
Es neticēju savām ausīm. Likās ka sapņoju, tāpēc pamatīgi samulsu un nejaudāju atbildēt uzreiz.
“Nu lūdzu... Es redzēju, kā tu visu laiku skaties uz manām pēdām. Tev tiešām ir kaut kāds pēdu fetišs vai kas. Tāpēc netēlo, ka negribi pamasēt man pēdas. Es nevienam neteikšu par tavu fetišu. Man taisnība? Tev tāds ir?”
“Nuuuu,” es, piesārtis kā vēzis, novilku, “jā, jā, man patīk skaistas pēdiņas plānās zeķītēs kā tev.”
“Nu re! Tad jau man paveicās,” viņa iesmējās un ielika abas savas pēdiņas man klēpī – tieši uz mana akmenscietā locekļa, kas nu jau bija gatavs uzsprāgt.
Es uzmanīgi ar plaukstām aptvēru vienu viņas pēdiņu un sāku maigi masēt. Tās bija tik zīdainas un slīdīgas. Pirkstiņi spīdēja cauri plānajam kapronam, nadziņi bija klāti ar caurspīdīgu nagu laku. Tas paņēmu otru pēdiņu un izmasēju katru pirkstiņu, papēdīti un pēdas apakšu. Zane bija aizvērusi acis, atgāzusi galvu un labsajūtā vaidēja.
Masēju pēdiņas ar vēl lielāku kaisli un iedvesmu, līdz vienu pēdiņu pacēlu sev pie sejas un sāku to laizīt caur plāno kapronu.
“Oooho,” viņa iesaucās “tev tiešām ir pēdu fetišs. Arī zeķītes patīk, ja? Skūpsti tās, parādi, cik ļoti tas tev patīk.”
Kamēr es skūpstīju vienu viņas pēdiņu, ar otru viņa caur biksēm lēnām berzēja manu locekli.
“Mmm cik ciets un liels. Parādīsi man to?” viņa šķelmīgi jautāja.
Divreiz man nebija jāsaka un es pavilku uz leju bikses, no kurām kā atspere izsprāga mans cietais un resnais loceklis.
“Nu gan skaistulis,” viņa iesaucās un apgriezusies, pieplaka tam ar lūpām. Viņa sūkāja ar kaisli, dziļi un aizrautīgi. Spēja paņemt to līdz pat olām. Tad viņa atkal apsēdās un aptvēra to ar savām pēdiņām, sākot to masēt uz augšu un leju.
“Nekad to neesmu darījusi, bet tajā ir kaut kas ļoti seksīgs. Gribu lai tu beidz uz manām kapronā tērptajām pēdām. Nošļāc tās ar savu karsto spermu,” viņa elsojot teica.
Es vairs nevarēju ilgāk nociesties. Pielecu uz ceļiem, saliku abas viņas pēdiņas kopā un ar roku masēdams savu locekli beidzu. Karsta sperma izšļācās uz viņas kapronā tērptajiem pirkstiņiem, pēdas virspuses un džinsiem.
“Mmm, tas gan bija daudz,” viņa teica un berzēja apspermotās pēdiņas vienu pret otru.
Tad viņa novilka ar spermu piesūkušās zeķītes un iemeta tās man klēpī.
“Tās tev dāvanā. Ceru, ka pratīsi izmantot, he he. Nu gan pabeigsim skatīties to filmu,” viņa noteica un tā it kā nekas nebūtu bijis, atlaidās dīvānā un turpināja skatīties filmu, bet nu jau ar basām pēdiņām.

Komentāri

Nosūtīt